Fodboldlegender fra A.C. Milan

A.C. Milan er en italiensk fodboldklub fra byen Milano.

Nedenfor finder du en liste over forskellige A.C. Milan legender. Ens for alle fodboldlegenderne på oversigten, er at de som aktive fodboldspillere spillede for den italienske fodboldklub A.C. Milan eller på en måde bliver betraget som en fodboldlegende fra A.C. Milan.

AC Milan legender

Klik på en af AC Milan legenderne nedenunder for at se læse portrættet om den valgte fodboldlegende.

  • Kommentarer til Brian Laudrup: 1

Embed from Getty Images

Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

  • Kommentarer til Edgar Davids: 0

Embed from Getty Images80″ height=”275″ />

Edgar Davids er en tidligere hollandsk fodboldspiller, hvis kendetegn var at han altid spillede med beskyttende solbriller.

  • Kommentarer til Marco van Basten: 3

Embed from Getty Images

Marco van Basten er en tidligere hollandsk fodboldspiller, der i dag bliver betraget som en af fodboldens absolut største spillere nogensinde.

  • Kommentarer til Andriy Shevchenko: 0

Embed from Getty Images

Andriy Shevchenko er ukrainsk fodbold’s største legende nogensinde.Han bliver husket for som en farlig angriber, der havde sine største øjeblikke i sine to hjerteklubber AC Milan og Dynamo Kiev.

  • Kommentarer til Filippo Inzaghi: 3

Embed from Getty Images

Filippo Inzaghi er en af italiens største angrebselegender nogensinde, der bliver husket for sine mange mål samt sin evne til næsten altid at stå offside.

  • Kommentarer til Roberto Baggio: 1

Embed from Getty Images

Roberto Baggio er en fodboldlegende fra Italien, som idag bliver husket som en af de bedste og mest elskede italienske fodboldspillere nogensinde.

  • Kommentarer til Ronaldo: 6

Embed from Getty Images

Ronaldo Luís Nazario de Lima bedre kendt som Ronaldo, blev født den 22. september 1976 i Rio de Janiero i Brasillien.

  • Kommentarer til Paolo Maldini: 4

Embed from Getty Images

Paolo Cesare Maldini, der blev født den 26. juni 1968 i Milano i Italien, er en tidligere italiensk fodboldspiller, der nåede at spille mere end 1.000 officielle kampe for italienske A.C. Milan.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev