Fodboldlegender fra Italien

Italien er et land i Europa.

Nedenfor finder du oversigt over de største italienske fodboldlegender. Ens for alle fodboldlegenderne på listen er at de spillede for det italienske fodboldlandshold, eller på anden måde har relation til Italien og bliver betragtet som italiensk fodboldlegende.

Italienske legender

Klik på en af de italienske fodboldlegender nedenunder for at se læse portrættet af den valgte italienske fodboldlegende.

  • Kommentarer til Gianfranco Zola: 0

Embed from Getty Images

Gianfranco Zola er en tidligere italiensk fodboldspiller, der spillede i flere italienske klubber og i den engelske storklub Chelsea, hvor han opnåede legendestatus.

  • Kommentarer til Dino Zoff: 0

Embed from Getty Images

Dino Zoff er en tidligere italiensk fodboldmålmand, der bliver betraget som en af de bedste målmænd nogensinde. Han er derudover også kendt for at han først indstillede sin karriere som 41-årig.

  • Kommentarer til Filippo Inzaghi: 3

Embed from Getty Images

Filippo Inzaghi er en af italiens største angrebselegender nogensinde, der bliver husket for sine mange mål samt sin evne til næsten altid at stå offside.

  • Kommentarer til Roberto Baggio: 1

Embed from Getty Images

Roberto Baggio er en fodboldlegende fra Italien, som idag bliver husket som en af de bedste og mest elskede italienske fodboldspillere nogensinde.

  • Kommentarer til Paolo Maldini: 4

Embed from Getty Images

Paolo Cesare Maldini, der blev født den 26. juni 1968 i Milano i Italien, er en tidligere italiensk fodboldspiller, der nåede at spille mere end 1.000 officielle kampe for italienske A.C. Milan.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev