Fodboldlegender fra Manchester United

Manchester United er en engelsk fodboldklub fra Manchester.

Nedenfor finder du en liste over forskellige Manchester United legender. Ens for alle fodboldlegenderne på oversigten, er at de som aktive fodboldspillere spillede for den engelske fodboldklub Manchester United eller på en måde bliver betraget som en fodboldlegende fra engelske Manchester United.

Manchester United legender

Klik på en af Manchester United legenderne nedenunder for at se læse portrættet af den valgte Manchester United fodboldlegende.

  • Kommentarer til Roy Keane: 1

Embed from Getty Images

Roy Keane er en tidligere irsk fodboldspiller, der i dag bliver husket som en af de bedste og hårdeste defensive midtbanespillere nogensinde.

  • Kommentarer til Ruud van Nistelrooy: 2

Embed from Getty Images

Ruud van Nistelrooy er en hollandsk fodboldlegender, der bliver husket for sine mange mål for PSV Eindhoven, Manchester United og Real Madrid.

  • Kommentarer til Eric Cantona: 2

Embed from Getty Images

Eric Cantona er en fransk fodboldlegende, der bliver husket for at være en fremragende fodboldspiller, men også for at være en spiller med et meget stort temperament.

  • Kommentarer til Bobby Charlton: 1

Embed from Getty Images

Bobby Charlton er en engelsk fodboldlegende, der grundet sine præstationer for specielt Manchester United og England, i dag bliver husket som en af engelsk fodbolds helt store legender.

  • Kommentarer til Peter Schmeichel: 5

Embed from Getty Images

Peter Schmeichel er den største målmand i dansk fodbolds historie, og mange mener endda at den er den største målmand nogensiden.

  • Kommentarer til George Best: 2

Embed from Getty Images

George Best var en Nordirks fodboldlegende, der udover at blive husket som en af historiens største fodbollegender også vil blive husket som en spiller, der havde et noget usædvanligt privatliv.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev