Fodboldlegender fra Glasgow Rangers

Glasgow Rangers er en skotsk fodboldklub fra Glasgow . Nedenfor finder du en liste over forskellige Glasgow Rangers legender. Ens for alle fodboldlegenderne på oversigten, er at de som aktive fodboldspillere spillede for den skotske fodboldklub Glasgow Rangers eller på en måde bliver betraget som en fodboldlegende fra skotske Glasgow Rangers.

Glasgow Rangers legender

Klik på en af Glasgow Rangers legenderne nedenunder for at se læse portrættet af den valgte Glasgow Rangers fodboldlegende.

  • Kommentarer til Paul Gascoigne: 0

Embed from Getty Images

Paul Gascoigne er en tidligere engelske fodboldspiller, som i dag bliver betraget som en af de bedste engelske spillere nogensinde. Han nåede i sin aktive karriere at spille for store klubber som Glasgow Rangers, Newcastle, Tottenham og Lazio ligesom han også havde et eksotisk ophold hos kinesiske Gansu Tianma.

  • Kommentarer til Brian Laudrup: 1

Embed from Getty Images

Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev