Fodboldlegender fra Danmark

Danmark er et land i Skandinavien i Europa.

Nedenfor finder du oversigt over de største danske fodboldlegender. Ens for alle fodboldlegenderne på listen er at de spillede for det danske fodboldlandshold, eller på anden måde har relation til Danmark og bliver betragtet som en dansk fodboldlegende.

Danske legender

Klik på en af de danske fodboldlegender nedenunder, for at se portrættet om den ønskede fodboldlegende.

Klik på en af de danske fodboldlegender nedenunder for at se mere.

  • Kommentarer til Allan Simonsen: 6

Embed from Getty Images

Allan Simonsen er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender igennem tiden og den eneste skandinaviske fodboldspiller nogensinde til at blive kåret som Europas bedste spiller.

  • Kommentarer til Brian Laudrup: 1

Embed from Getty Images

Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

  • Kommentarer til Preben Elkjær: 4

Embed from Getty Images

Preben Elkjær er en af dansk fodbolds aller største legender, der på grund af sin gadedrenge-charme og sine mange mål opnåede en enorm popularitet i sine forskellige klubber og på det danske fodboldlandshold.

  • Kommentarer til Peter Schmeichel: 5

Embed from Getty Images

Peter Schmeichel er den største målmand i dansk fodbolds historie, og mange mener endda at den er den største målmand nogensiden.

  • Kommentarer til Michael Laudrup: 5

Embed from Getty Images

Michael Laudrup er en af de største danske fodboldlegender nogensinde, og han er af flere omgange blevet udråbt og kåret til den største nogensinde.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev