Fodboldlegender fra Juventus FC

Juventus FC er en italiensk fodboldklub fra Torino.

Nedenfor finder du en liste over forskellige Juventus legender. Ens for alle fodboldlegenderne på oversigten, er at de som aktive fodboldspillere spillede for den italienske fodboldklub Juventus eller på en måde bliver betraget som en fodboldlegende fra italienske Juventus.

Juventus legender

Klik på en af Juventus legenderne nedenunder for at se læse portrættet af den valgte Juventus fodboldlegende.

  • Kommentarer til Dino Zoff: 0

Embed from Getty Images

Dino Zoff er en tidligere italiensk fodboldmålmand, der bliver betraget som en af de bedste målmænd nogensinde. Han er derudover også kendt for at han først indstillede sin karriere som 41-årig.

  • Kommentarer til Edgar Davids: 0

Embed from Getty Images80″ height=”275″ />

Edgar Davids er en tidligere hollandsk fodboldspiller, hvis kendetegn var at han altid spillede med beskyttende solbriller.

  • Kommentarer til Zinedine Zidane: 4

Embed from Getty Images

Zinedine Zidane er en fransk fodboldlegende, der trods en meget uværdig afslutning på sin karriere, stadig vil blive husket som en af fodboldhistoriens største legender.

  • Kommentarer til Roberto Baggio: 1

Embed from Getty Images

Roberto Baggio er en fodboldlegende fra Italien, som idag bliver husket som en af de bedste og mest elskede italienske fodboldspillere nogensinde.

  • Kommentarer til Michael Laudrup: 5

Embed from Getty Images

Michael Laudrup er en af de største danske fodboldlegender nogensinde, og han er af flere omgange blevet udråbt og kåret til den største nogensinde.

Positioner

Vi er også her

Søg

Nyhedsbrev