Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović har været en betydelig figur inden for serbisk og international fodbold gennem de seneste årtier. Som spiller var han en dygtig forsvars- og midtbanespiller, der kendetegnede sig ved sin teknik, præcision og spilforståelse.

Siniša Mihajlović var en jugoslavisk (Senere serbisk) tidligere professionel fodboldspiller. Mihajlović havde en lang karriere som spiller, hvor han i hjemlandet Jogoslavien spillede for klubber som Borovo, Vojvodina og Røde Stjerne Beograd, inden han drog til italiensk fodbold og Roma, Sampdoria, Lazio og Inter Milan.

Udover sin karriere som fodboldtræner, har Mihajlović også været involveret i politik, da han har tjent som medlem af den serbiske nationalforsamling. Han har også været en aktiv støtte til serbiske humanitære organisationer og har været involveret i velgørenhedsarbejde i hans hjemland.

Landsholdet

Mihajlović har også spillet for det jugoslaviske/serbiske landshold, hvor han har været en af holdets mest kapable spillere. Han har spillet mere end 50 kampe for landsholdet og har været med til at føre dem til EM-slutrunden i 2000 og 2004.

Priser

I løbet af sin karriere har Mihajlović også modtaget en række priser og udmærkelser, herunder prisen for Årets Spiller i Serie A i 1999 og prisen for Årets Midtbanespiller i Serie A i 2000. Han har også været nomineret til Ballon d’Or, der er en af de mest prestigefyldte priser inden for fodbold.

Skriv en kommentar