Midtbane

Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige fodboldlegender, der som aktive fodboldspillere spillede på midtbanen som midtbane.

 • Kommentarer til Allan Simonsen: 6

Allan Simonsen

Allan Simonsen er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender igennem tiden og den eneste skandinaviske fodboldspiller nogensinde til at blive kåret som Europas bedste spiller.

 • Kommentarer til Paul Gascoigne: 0
Paul Gascoigne

Paul Gascoigne er en tidligere engelske fodboldspiller, som i dag bliver betraget som en af de bedste engelske spillere nogensinde. Han nåede i sin aktive karriere at spille for store klubber som Glasgow Rangers, Newcastle, Tottenham og Lazio ligesom han også havde et eksotisk ophold hos kinesiske Gansu Tianma.

 • Kommentarer til Brian Laudrup: 1

Brian Laudrup
Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

 • Kommentarer til Luis Figo: 2

Luis Figo

Luis Figo er en tidligere fodboldspiller fra Portugal. Han markerede sig som en af Portugals bedste spillere nogensinde, samtidig med at han er en af de få spillere, der har foretaget det forbudte skifte.

 • Kommentarer til Gianfranco Zola: 0

Gianfranco Zola

Gianfranco Zola er en tidligere italiensk fodboldspiller, der spillede i flere italienske klubber og i den engelske storklub Chelsea, hvor han opnåede legendestatus.

 • Kommentarer til Edgar Davids: 0

Edgar Davids

Edgar Davids er en tidligere hollandsk fodboldspiller, hvis kendetegn var at han altid spillede med beskyttende solbriller.

 • Kommentarer til Roy Keane: 1

Fodboldlegenden Roy Keane fra Irland Roy Keane er en tidligere irsk fodboldspiller, der i dag bliver husket som en af de bedste og hårdeste defensive midtbanespillere nogensinde.

 • Kommentarer til Hidetoshi Nakata: 1

Fodboldlegenden Hidetoshi Nakata fra Japan
Hidetoshi Nakata er en tidligere japansk fodboldspiller, der bliver regnet for en af de største fodboldlegender nogensinde fra Japan og Asien og den første japanske fodboldstjerne nogensinde.

 • Kommentarer til Roberto Carlos: 1

Fodboldlegenden Roberto Carlos fra Brasilien

Roberto Carlos er en brasiliensk fodboldlegende, der bliver husket som en af de bedste forsvarsspillere og frisparksskyttere nogensinde.

 • Kommentarer til Zinedine Zidane: 4

Fodboldlegenden Zinedine Zidane fra FrankrigZinedine Zidane er en fransk fodboldlegende, der trods en meget uværdig afslutning på sin karriere, stadig vil blive husket som en af fodboldhistoriens største legender.

 • Kommentarer til Eric Cantona: 2

Fodboldlegenden Eric Cantona fra FrankrigEric Cantona er en fransk fodboldlegende, der bliver husket for at være en fremragende fodboldspiller, men også for at være en spiller med et meget stort temperament.

 • Kommentarer til Bobby Charlton: 1

Fodboldlegenden Bobby Charlton fra England
Bobby Charlton er en engelsk fodboldlegende, der grundet sine præstationer for specielt Manchester United og England, i dag bliver husket som en af engelsk fodbolds helt store legender.

 • Kommentarer til Johan Cruyff: 1

Fodboldlegenden Johan Cruyff fra Holland

Hendrik Johannes Cruijff, der kendes under navnet Johan Cruyff er en hollandsk fodboldlegende.

 • Kommentarer til Roberto Baggio: 1

Fodboldlegenden Roberto Baggio fra Italien

Roberto Baggio er en fodboldlegende fra Italien, som idag bliver husket som en af de bedste og mest elskede italienske fodboldspillere nogensinde.

 • Kommentarer til George Best: 2

Fodboldlegenden George Best fra Nordirland
George Best var en Nordirks fodboldlegende, der udover at blive husket som en af historiens største fodbollegender også vil blive husket som en spiller, der havde et noget usædvanligt privatliv.

 • Kommentarer til Franz Beckenbauer: 6

Fodboldlegenden Franz Beckenbauer fra Tyskland

Franz Beckenbauer, der gik under navnet “Der Kaiser” er en af tysk fodbolds aller største fodboldlegender.

 • Kommentarer til Michael Laudrup: 5

Fodboldlegenden Michael Laudrup fra Danmark

Michael Laudrup er en af de største danske fodboldlegender nogensinde, og han er af flere omgange blevet udråbt og kåret til den største nogensinde.

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Søg

Nyhedsbrev

Vi er også her

Positioner