Angriber

Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige fodboldlegender, der som aktive fodboldspillere spillede i angrebet som angriber.

 • Kommentarer til Brian Laudrup: 1

Brian Laudrup
Brian Laudrup er en tidligere dansk fodboldspiller. Han er en af dansk fodbolds største legender og han nåede i sin ellers relativt korte karriere at spille for store klubber som blandt andet Bayern München, AC Milan, Chelsea og Ajax Amsterdam.

 • Kommentarer til Gianfranco Zola: 0

Gianfranco Zola

Gianfranco Zola er en tidligere italiensk fodboldspiller, der spillede i flere italienske klubber og i den engelske storklub Chelsea, hvor han opnåede legendestatus.

 • Kommentarer til Marco van Basten: 3

Fodboldlegenden Marco van Basten fra Holland Marco van Basten er en tidligere hollandsk fodboldspiller, der i dag bliver betraget som en af fodboldens absolut største spillere nogensinde.

 • Kommentarer til Kenny Dalglish: 1

Fodboldlegenden Kenny Dalglish fra Skotland
Kenny Dalglish er en tidligere skotsk fodboldspiller, der i sin tid som aktiv fodboldspiller vandt et hav af titler for Celtic og Liverpool.

 • Kommentarer til Preben Elkjær: 4

Fodboldlegenden Preben Elkjær fra Danmark
Preben Elkjær er en af dansk fodbolds aller største legender, der på grund af sin gadedrenge-charme og sine mange mål opnåede en enorm popularitet i sine forskellige klubber og på det danske fodboldlandshold.

 • Kommentarer til Andriy Shevchenko: 0

Fodboldlegenden Andriy Shevchenko fra Ukraine Andriy Shevchenko er ukrainsk fodbold’s største legende nogensinde.Han bliver husket for som en farlig angriber, der havde sine største øjeblikke i sine to hjerteklubber AC Milan og Dynamo Kiev.

 • Kommentarer til Filippo Inzaghi: 3

Fodboldlegenden Filippo Inzaghi fra Italien

Filippo Inzaghi er en af italiens største angrebselegender nogensinde, der bliver husket for sine mange mål samt sin evne til næsten altid at stå offside.

 • Kommentarer til Ruud van Nistelrooy: 2

Fodboldlegenden Ruud van Nistelrooy fra Holland

Ruud van Nistelrooy er en hollandsk fodboldlegender, der bliver husket for sine mange mål for PSV Eindhoven, Manchester United og Real Madrid.

 • Kommentarer til Eric Cantona: 2

Fodboldlegenden Eric Cantona fra FrankrigEric Cantona er en fransk fodboldlegende, der bliver husket for at være en fremragende fodboldspiller, men også for at være en spiller med et meget stort temperament.

 • Kommentarer til Bobby Charlton: 1

Fodboldlegenden Bobby Charlton fra England
Bobby Charlton er en engelsk fodboldlegende, der grundet sine præstationer for specielt Manchester United og England, i dag bliver husket som en af engelsk fodbolds helt store legender.

 • Kommentarer til Johan Cruyff: 1

Fodboldlegenden Johan Cruyff fra Holland

Hendrik Johannes Cruijff, der kendes under navnet Johan Cruyff er en hollandsk fodboldlegende.

 • Kommentarer til Roberto Baggio: 1

Fodboldlegenden Roberto Baggio fra Italien

Roberto Baggio er en fodboldlegende fra Italien, som idag bliver husket som en af de bedste og mest elskede italienske fodboldspillere nogensinde.

 • Kommentarer til George Best: 2

Fodboldlegenden George Best fra Nordirland
George Best var en Nordirks fodboldlegende, der udover at blive husket som en af historiens største fodbollegender også vil blive husket som en spiller, der havde et noget usædvanligt privatliv.

 • Kommentarer til Ronaldo: 6

Fodboldlegenden Ronaldo fra Brasilien
Ronaldo Luís Nazario de Lima bedre kendt som Ronaldo, blev født den 22. september 1976 i Rio de Janiero i Brasillien.

 • Kommentarer til Michael Laudrup: 5

Fodboldlegenden Michael Laudrup fra Danmark

Michael Laudrup er en af de største danske fodboldlegender nogensinde, og han er af flere omgange blevet udråbt og kåret til den største nogensinde.

 • Kommentarer til Pelé: 8

Fodboldlegenden Pelé fra Brasilien
Edson Arantes do Nascimento der er kendt under navnet Pelé er en af historiens absolut største fodboldlegender – mange mener endda han er den største af alle.

 • Kommentarer til Diego Maradona: 6

Fodboldlegenden Diego Maradona

Diego Armando Maradona bedre kendt som Diego Maradona er en af historiens absolut største fodboldlegender – mange mener endda han er den største af alle.

Sponsor

Sponsor

Sponsor

Søg

Nyhedsbrev

Vi er også her

Positioner